NEFIS ETLIEKMEK

NEFIS ETLIEKMEK Nefis houtoven gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 302 beoordelingen
29 okt 2020 om 22:11 Great food, fast delivery. Thanks.
20 okt 2020 om 13:43 Delicious, warm, and well-packed food. Incredibly polite staff on the phone!
4 okt 2020 om 20:06 Grote broodje en wrap met weinig inhoudt.
4 okt 2020 om 17:54 Pide met shoarma besteld , kreeg een filterdun laagje krokant deeg met kaas en wat vlokjes shoarma voor € 10 ! Schaam je dit is geen pide man
23 sep 2020 om 22:32 Sasirtici sekilde iyiydi bicak arasi siparisim, sadece eve siparis icin yolda gecen surede yumusamamasi icin farkli bir paketleme tercih etmelerini oneriyorum. Emeklerinize saglik
13 aug 2020 om 20:40 Slecht bezorg
7 aug 2020 om 20:37 The restaurant always forgets to put egg on my pide, although it is extra cost, and usually the delivery is 15-20 minutes late after confirmed time!
5 aug 2020 om 8:01 Heel lekker zoals altijd. Vlees is echt mals en goed voorbereid, pides zijn ook vergelijkbaar in kwaliteit met Turkije. Aanrader!
5 aug 2020 om 0:12 Het is prijzig voor wat je krijgt; gierige porties van 3 slierten sla in de wraps. Plus de dunste adana die ik ooit heb gezien. Ik zou hier zelf niet meer bestellen vanwege de hoeveelheid die je krijgt. Plus geen sambal en knoflooksaus bij de wraps.
2 aug 2020 om 22:29 Alles lekker
25 jul 2020 om 20:19 Elke portie patat kost 3.50 euro en kwamen niet meer dan 15 pataten. Belachelijk.
23 jul 2020 om 17:34 Snelle levering en ook lekker warm